Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Specielle begivenheder > Hold festdagen sammen med Avery!

Hold den store festdag med Avery!

Brylluppet, konfirmationen og den runde fødselsdag hører de helt store festlige dage. Dage, som vi planlægger nøje og glæder os til i god tid.

Til dig, der vil gøre lidt ekstra ud af det og sætte et mere personligt præg på f.eks. invitationer, bordkort og den øvrige bordpynt m.v., har vi her samlet nogle idéer, som du nemt kan gøre efter ved at downloade de viste designs og mange andre. De kan naturligvis hurtigt rettes til, så de passer lige til din store dag.

Alt dette kan du gøre nemt og hurtigt med vores gratis designprogram Avery DesignPro. Når du anvender vores designs, se da venligst vores tips nedenfor vedrørende brug af skrifttyper. Alle designs er gratis.

Vi ønsker god fornøjelse og god fest!

KONFIRMATION - PIGE

Et funky disco-design i pink til den aktive pige – friskt, men stadig højtidigt! Her har vi designet invitationen på et dobbelt A5-kort MD2001 og lavet menu- og bordkort på et 3-foldet kort MD2002 – alt i samme design, hvor du nemt og hurtigt kan tilrette navn, dato og menu for din konfirmation. Skrifttypen er Eurostyle bold og condensed, og alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
KONFIRMATION - DRENG

Her et cool design i grøn og blå til invitation på et dobbelt A5- kort MD2001, adresseetiketten er lavet på inkjetetiket J8165-25 – alt i samme design, der giver et flot helhedsindtryk. Skrifttypen, der er brugt, hedder Eurostyle, og alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
BLÅ MANDAG I SMART DESIGN!

Vær godt klædt på til en alle tiders Blå Mandag med en t-shirt i eget design. Vi har valgt at 'genbruge' designet fra invitationen til vores drenge-konfirmand, men man kunne også vælge det samme design for alle i klassen. Anvend t-shirt transfer folien MD1001 til lyse tekstiler og MD1003  til mørke tekstiler.Skrifttypen hedder Fatboy Slim, og alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
BRYLLUP I PERSONLIG STIL

Til det klassiske og romantiske bryllup hører sig en invitation med en fin svungen skrift. Her helt enkelt og elegant på et A5-kort MD2001, hvor du får kuverter med i købet. Vi har brugt skrifttyperne Portfolio og HANA. Alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
FÅ HURTIGT STYR PÅ FESTENS TO-DO LISTE?

Avery Markers er ideelle, når du skal holde styr på festens to-do liste. Anvend f.eks. 02 markeren, sortimentets 'all-rounder‘, som du altid har lige ved hånden, i tasken eller i skuffen.

Please Enjoy!
AFTERPARTY MED AVERY!

Print festens sødeste, sjoveste og festligste øjeblikke til scrapbogen eller på takkekortet. Brug f.eks. et dobbelt A5 kort MD2001 fra vores kreative produktserie, MyDesign, som vi har gjort her.

Hent designet her (zip fil)
TIP TIL SKRIFTTYPER!

Hvis din PC ikke har de skrifttyper, vi har brugt, installeret, vil den automatisk prøve at finde en type, der matcher. Derfor kan designet se "underligt" ud, når du åbner det. Du kan så enten finde en anden skrifttype, som du synes passer, eller du kan købe de anvendte skrifttyper online, f.eks. på www.fontshop.com eller www.myfonts.com.

Det er ikke specielt dyrt og meget nemt at købe disse. Vi har ingen forbindelse med hverken fontshop eller myfonts – udover, at det typisk er her, vi selv køber skrifttyper. Der findes selvfølgelig også sider, hvor man gratis kan downloade skrifttyper mv.


Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.