Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Specielle begivenheder > Gør forårets fest flot og personlig med Avery!

Gør forårets fest flot og personlig med Avery!

Foråret er en skøn tid og for mange en tid, hvor de store og minderige fester i familien og omgangskredsen afholdes. Har du selv lyst til at designe din invitation, bordkort, menukort, lykønskningskort m.v. og derved gøre dagen eller gaven ekstra personlig, kan du her hente gode ideer og inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Vi giver her et par bud på nogle flotte designs som du kan bruge til din fest. Du kan nemt og hurtigt downloade og anvende disse designs med vores gratis design software Avery Design & Print. Når du anvender vores designs, se da venligst vores tips nedenfor vedrørende brug af skrifttyper. Alle designs er gratis at benytte.

Vi ønsker dig en fantastisk og fornøjelig fest!
ET FLOT OG ROMANTISK BRYLLUP!

To hjerter i brand er smukt og romantisk, specielt når disse smeltes sammen under en flot ceremoni og efterfølgende fest. Er du også til det romantiske bryllup, og vil du gerne lave din invitation selv, kan du her finde inspiration til design af invitation, bordkort m.v. Print invitationen på karton med struktur, eller på fotopapir for at opnå en blank kvalitet, og vælg konvolutter i en farve der matcher farven på invitationen. Vælger du en lys konvulut kan du med fordel printe adresseetiketterne på transparente etiketter for at få en flot, nærmest usynlig finish. Glæd gæsterne med fine bordkort printet på visitkort og præsenter menuen på flotte menukort i samme design og kvalitet som invitationen og bordkort.
Download designet herunder og personliggør indholdet i vores gratis design software Avery Design & Print.

Hent bryllupsdesign her (zip fil)

KONFIRMATION!

Hvad endten du skal holde konfirmation for den feminine teenagepige, eller den aktive teenagedreng så kan du nemt gøre festen helt speciel ved selv at designe og printe invitationer, bordkort, menuen mv. Indsæt din tekst i designet og print invitationen på din egen printer. For at gøre indbydelsen fuldendt kan du lave matchende adresseetiketter med vores inkjet adresseetiketter, og via Avery Design & Print designsoftware kan du nemt flette dine gæsters adresser ind på etiketterne før du printer. Til selve festen kan du bruge visitkort eller mærkater som bordkort, og printe menuen på fotopapir i endten glossy eller matt kvalitet.

Download designs til endten pige eller drenge konfirmationen herunder, og rediger indholdet i designet i vores gratis designsoftware Avery Design & Print.

Hent konfirmationsdesign til pige her (zip fil)

Hent konfirmationsdesign til dreng her (zip fil)
UUNDVÆRLIG TIL TO-DO-LISTEN!

Averys Marker, 02, med tynd rund spids er uundværlig, når du skal skrive og holde styr på festens to-do liste. Den er også perfekt til at skrive en større bordplan, der kan hænge i festlokalet.

Læs mere om Averys Marker sortiment her, Please Enjoy!

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.