Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Specielle begivenheder > Gode idéer skal pakkes rigtigt ind!

Gode idéer skal pakkes rigtigt ind!

Som selvstændige har vi alle et stort ønske om at præsentere vores produkter og virksomhed på en professionel måde – men også med et personligt touch!

Som hjælp til det, vi har her samlet nogle idéer til produktetiketter, prismærkater, skilte m.v. til din butik og dine wellness produkter, fødevarer, sko, accessories m.v. Til dig som ejer en konsulentvirksomhed har vi også givet bud på visitkort, brochurer m.v. Ved hjælp af disse designs kan du på ingen tid lave dine egne designs – som afspejler din stil og fremhæver dit brand!

Vi ønsker god fornøjelse og godt salg!

Skønhed kommer indefra...

...men hvorfor ikke mærke dine egenproducerede sæber, olier og andre wellness produkter med nogle flotte etiketter - så ses skønheden også uden på! Vi har her designet etiketten til sæbedispenseren på en oval glossy etiket J8102. Alle designs er lavet i DesignPro, som du kan downloade gratis her.

Hent designs her (zip fil)
Kender du vores flaskeetiket?

En spændende idé, hvor du kan designe og printe din egen etiket til vinflasken MD4001, og derved markedsføre dit firma, hvis du giver 'flasker' ved receptioner, til fødselsdage, i firmagave eller ved andre særlige lejligheder. Design og print også et kort på vores dobbelt A5-kort MD2001.

Hent gratis designsoftware her.
God orden på dit varelager!

Du kan holde ekstra orden på dine hylder 'ude bagved’ ved at anvende vores magnetiske skilte. De kan nemt flyttes rundt efter behov på enhver metalhylde og tavle.

Læs om vores varianter her!
Vis Vejen!

Vha. vores selvlamininerende skilte, kan du vise retningslinjer og advarsler på en smart måde. Der printes på papir mens en folie beskytter papiret, når skiltet monteres på et vindue, en dør, en maskine el.lign.

Læs om skiltene her!
Avery Markers

En er god, men fem er federe! I Averys marker sortiment finder du altid den rette marker størrelse til at skrive på dine prismærker, kasser, skilte, osv.

Please Enjoy!
TIP TIL SKRIFTTYPER!

Hvis din PC ikke har de skrifttyper, vi har brugt, installeret, vil den automatisk prøve at finde en type, der matcher. Derfor kan designet se "underligt" ud, når du åbner det. Du kan så enten finde en anden skrifttype, som du synes passer, eller du kan købe de anvendte skrifttyper online, f.eks. på www.fontshop.com eller www.myfonts.com.

Det er ikke specielt dyrt og meget nemt at købe disse. Vi har ingen forbindelse med hverken fontshop eller myfonts – udover, at det typisk er her, vi selv køber skrifttyper. Der findes selvfølgelig også sider, hvor man gratis kan downloade skrifttyper mv.


Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.