Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Præsentationer og møder > Gør et indtryk med din præsentation

Gør et indtryk med din præsentation
Næste gang du skal lave en multimedia præsentation og ønsker at give deltagerne en kopi, kan du overveje at brænde en CD eller DVD og påsætte en etiket du selv designer og printer. På en CD eller DVD kan du gemme både tekstfiler, billedfiler og audiofiler, så mulighederne er langt større, end hvis du blot giver deltagerne en printet version af din præsentation. På denne måde efterlader du et både flot og professionelt indtryk.

Det er hurtigt og nemt at designe og printe Avery CD og DVD etiketter. Når du har købt etiketterne, har du gratis adgang til design software på vores hjemmeside. Du kan enten vælge at downloade vores DesignPro 5 software, der er en god løsning hvis du skal lave designs med mange billeder og meget grafik. Du kan også vælge at anvende vores Design&Print online værktøj, hvor du designer og printer dine etiketter direkte fra vores hjemmeside, uden at du behøver at downloade og installere noget software. Design&Print online indeholder mange færdige designs til CD og DVD etiketter, som du kan bruge som de er, eller som du kan rette til så de passer til dine CD og DVD skiver. 

Du skal være opmærksom på at der er forskel på CD etiketter og DVD etiketter. DVD afspillere bliver meget varmere end CD afspillere, så DVD etiketter er specielt fremstillet til at kunne tåle disse ekstreme forhold. Du kan sagtens anvende DVD etiketter på CD skiver, men vi anbefaler ikke at du anvender CD etiketter på DVD skiver!


God fornøjelse med at designe og printe dine egne CD og DVD etiketter!Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.