Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Organisering og Mærkning > Stærke etiketter

Mærk dine ejendele!

Med Avery's sortiment af stærke etiketter kan du nemt modvirke tyveri ved at mærke dit inventar, udstyr, værktøj og andre værdier. Når du mærker dine genstande, bliver det nemt at genkende genstandene og nemt at finde den rette ejermand ved f.eks. tyveri eller på større arbejdspladser, hvor flere håndværkere fra forskellige virksomheder, er i gang samtidig med hver deres værktøj.

Du undgår ulykker og sikre at instruktioner, vigtige beskeder og advarsler fanger alles opmærksomhed ved at sætte synlige og tydelige sikkerhedsmærknings- og identifikationsetiketter på produkter og udstyr. Med Averys stærke etiketter sikre du at etiketten bliver siddende hvor den skal, både indendørs og udendørs.
Avery's stærke etiketter findes i følgende kvaliteter:
Tyverisikringsetiketter
TYVERISIKRINGSETIKETTER

Avery's sortiment af tyverisikringsetiketter, er etiketter med NoPeel™, som betyder, at de smuldrer i små flager ved et hvert forsøg på at fjerne dem. Det er en nem og effektiv måde at tyverimærke mobile enheder, IT-udstyr eller andre værdigenstande og opnå synlighed omkring ejerforhold. De tåler olie, smuds, vand, UV og temperaturer fra -20 til 80 °C. Til s/h laserprintere.

Se sortimentet af tyverisikringsetiketter her!

Plomberingsetiketter
PLOMBERINGETIKETTER

Avery's plomberingsetiketter har en plomberingsegenskab, der gør at hvis man fjerner etiketterne, bliver ordet ”STOP” stående tilbage. Det er en nem og effektiv måde at tyverimærke mobile enheder, IT-udstyr og værktøj samt at plombere vigtige breve etc. Forsøg på manipulation er åbenlys. De tåler olie, smuds, vand og temperaturer fra -40 til 90 °C. Til s/h laserprintere

Se sortimentet af plomberingsetiketter her!

Stærke aftagelige etiketter

 

STÆRKE AFTAGELIGE ETIKETTER!

 

Avery’s aftagelige stærke etiketter er ideelle til midlertidig holdbar mærkning, både indendørs og udendørs. Du kan mærke genstande, sikret og midlertidigt, da de kan fjernes, uden at efterlade limrester. Fremstillet i et rivfast stærkt polyestermateriale, som modstår olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -20°C og 80°C. Til s/h- og farvelaserprintere.

Se sortimentet af stærke aftagelige etiketter her!


 

Stærke hvide etiketter

 

STÆRKE HVIDE ETIKETTER!

 

Avery's hvide stærke etiketter er ideelle til vedvarende holdbar og permanent mærkning både inden- og udendørs. De tilsikrer effektiv og sikker mærkning af f.eks. IT-udstyr og værdifuldt værktøj. Fremstillet i en rivfast polyester, som modstår langt mere end gængse papiretiketter. De tåler olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -20°C og 80°C. Til s/h- og farvelaserprintere.

Se hele sortimentet af stærke hvide etiketter her!

 


 

Stærke gule etiketter

 

STÆRKE GULE ETIKETTER!

 

Avery's gule stærke etiketter er ideelle både inden- og udendørs til vedvarende synlig skiltning og mærkning, f.eks. til advarselsskiltning og tydelig mærkning på produktionsudstyr mv. Fremstillet i en rivfast polyester, som modstår langt mere end gængse papiretiketter. De tåler olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -20°C og 80°C. Til s/h-laserprintere.


Se hele sortimentet af stærke gule etiketter her!

 


 

Stærke sølv etiketter

 

STÆRKE SØLV ETIKETTER!

 

Avery's stærke sølv etiketter til inde- og ude brug er både holdbare og stilfulde, hvilket gør dem velegnede til vedvarende mærkning af IT-udstyr, mobile enheder, inventar, maskiner mv. eller som flot mærkning af brochurer etc. Lavet i rivfast polyester, som modstår langt mere end papiretiketter. Tåler olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -40°C og 150°C. Til s/h laserprintere. 

 

Se hele sortimentet af stærke sølv etiketter her!

 


 

Dybfrysetiketter

 

DYBFROSTETIKETTER!

 

Avery's dybfrostetiketter er garanteret frostbestandige og perfekte til at mærke køle- og frostvarer, så varedata mv. kan fremgå tydeligt under nedfrysningen og efter optøningen. De klæber også på overflader med let rimfrost. Laveste påføringstemperatur -20°C, Brugstemperatur -50°C - 70°C. Til print i alle printere. Jam-FREE garanti. Pålidelig klæbeevne. 

 

Se hele sortimentet af dybfrostetiketter her!

 


 

Ektremt modstandsdygtige og elastiske etiketter

 

EKTREMT MODSTANDSDYGTIGE OG ELASTISKE ETIKETTER!

 

Ekstremt modstandsdygtige og slidstærke etiketter fremstillet i et elastisk materiale. Den absolut ideelle løsning i vådrum, udendørs, på maskiner og i områder med stor belastning, da stærk og lang holdbarhed. Saltvands-, vejr-, UV- og temperaturbestandige (-40 °C til 150 °C). Vaskbare, tåler gængse rengørings- og opløsningsmidler, olie og snavs. Fremragende klæbeevne. 

 

Se hele sortimentet af ekstremt modstandsdygtige og elastiske etiketter her!

 


 

Ultra klæbende etiketter med TripleBond

 

ULTRA KLÆBENDE ETIKETTER MED TRIPLEBOND™!

 

Avery's etiketter med TripleBond™ klæber 3 gange bedre end almindelige etiketter. De er fremstillet i et stærkt polyestermateriale, som tåler stort set alle påvirkninger og temperaturer fra -20 °C til 100 °C. De er perfekte på overflader som er varme, kolde eller ru, f.eks. på projektorer, som udvikler meget varme under brug. Til s/h- laserprintere. 

 

Se hele sortimentet af ultra klæbende etiketter med TripleBond™ her!

 


 


Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.