Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Organisering og Mærkning > Forestil dig at starte det nye år velorganiseret!

Forestil dig at starte det nye år velorganiseret!

Nytårsaften er stadigvæk et stykke væk for de fleste, men hvorfor ikke bruge de næste måneder på at få bedre styr på skrivebordet, indbakken, mapperne osv., så året kan startes velorganiseret.

Med Averys sortiment af etiketter til mærkning, kategorisering og organisering er det nemt og hurtigt at få styr på mapper, foldere, indbakker mv. - på en professionel måde. Vi giver dig her nogle gode ideer til, hvordan du kan tage oprydningen i små overkommelige bider i de kommende måneder.

Start f.eks. med at se vores præsentationsvideo, hvor let og enkelt du kan designe og printe flotte etiketter. Skabeloner og en masse pre-designs finder du naturligvis i vores GRATIS Design og Print software.

God fornøjelse!

NAVNGIV DINE RINGBIND!

Du kender helt sikkert den fantastiske følelse, når skrivebordet lige har fået ’en overhaling’, og bunker er blevet sorteret, og papirerne sat ind i ringbind. Den sidste lille finish vil være at designe og printe etiketter til ryggen af alle ringbindene, – det sparer dig med garanti for meget tid fremover. Averys etiketter til ringbind er samtidig ideelle, når du genbruger ringbind. De er fremstillet i et BlockOutTMmateriale, som gør dem uigennemsigtige, så tekst nedenunder etiketten skjules 100%. Bruger du brede ringbind, så anvend L4761-25. Anvender du smalle ringbind, brug da L4760-25. Dine elastikmapper kan mærkes med L7170-25.

Bliv’ yderligere inspireret af vores præsentationsvideo!
TILDEL HVERT PROJEKT EN FARVE

Vil du sikre dig øjeblikkelig genkendelse og et hurtigt overblik, så vil vi anbefale at du anvender tydelig farvemærkning i din organisering og arkivering. Har du brug for permanent at mærke bokse, dokumenter, plastiklommer m.v. har vi et stort udvalg af både store etiketter, f.eks. 3459 og små etiketter, f.eks. 3449, i forskellige farver, hvilket gør farvekodning muligt. Til midlertidig mærkning kan du bruge vores aftagelige etiketter, f.eks. L6041-20. De sidder fast, men kan nemt tages af uden at efterlade limrester.

Se hele sortimentet af farvede etiketter her!
MÆRK DINE DVD’ER OG CD’ER!

En stak af unavngivne CD’er og DVD’er, der ligger og flyder alle vegne er et kendt fænomen for de fleste! Her er også hjælp at få hos Avery til at organisere disse – flot og professionelt. Du kan enten vælge at designe og printe dine etiketter til CD/DVD’erne eller at skrive på dem i hånden. Med Averys CD-marker, CDBK, kan du hurtigt skrive indholdet på CD/DVD’en, lige efter du har brændt den. Den har blæk, der ikke skader dine data. De printbare løsninger er f.eks. vores Full Face CD-etiket (J8676-25) eller den specialudviklede DVD-etiket (C9780-15), som kan tåle den ekstremt høje varme, som en DVD-afspiller afgiver – samt omslag til CD casen (C32250-25).

Se hele det printbare sortiment her!
DEN HURTIGE UDVEJ - SKRIV I HÅNDEN!

Den hurtige løsning til at organisere og arkivere behøver ikke at være en grim løsning, og det er det bestemt ikke, hvis du vælger vores manuelle etiketter på blok. Manuelle permanente etiketter på blok er løsningen, når du har behov for en etiket lige nu, som ikke skal kunne fjernes. Vi tilbyder et stort udvalg i forskellige størrelser og farver. Manuelle aftagelige etiketter er en praktisk løsning, når du har brug for en midlertidig etiket. De er velegnet til noter og beskeder i bøger, mapper m.v.

Se hele sortimentet her!

EN ER GOD – FEM ER FEDERE!

Averys Permanente Markers er uundværlige, når der skal ryddes op og arkiveres. Det er både let og enkelt at skrive på en kasse og så hurtigt kunne komme videre til den næste kasse. De fås i fem skriftstørrelser, i farverne sort, rød, blå og grøn og de skriver på stort set alle overflader. 

  • No. 01 markeren med den fine spids til æsker, små kasser og notater
  • No. 02 og No. 03. Disse marker er begge ideelle til f.eks. at skrive på ryggen af ringbind, tidsskriftkassetter mv. Forskellen er, at 02’eren har rund spids og 03’eren har skrå spids
  • No. 04 markeren med de store skrå variable spids til f.eks. de mellemstore kasser
  • No. 05 markeren med den store flade variable spids, til de rigtigt STORE OPBEVARINGSKASSER!


Please Enjoy!

   
   
 

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.