Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Jul & Nytår > Sæt dit personlige præg på julen med Avery!

Sæt dit personlige præg på julen med Avery!

Julen er en varm og hyggelig tid og med Averys alsidige sortiment kan du sætte dit helt personlige præg på din julepynt, dine julegaver og juleposten.

I vores sortiment finder du bl.a. glas folie, så du kan designe og print din egen kalenderstage. Vi har også lykønskningskort og visitkort mv. som egner sig flot til dine julehilsener.

Du vil også altid kunne finde adresseetiketter som passer til netop din julepost. Vores etiketter kan naturligvis også bruges til kagedåserne eller som gavemærkater.

Du kan designe og printe nemt og hurtigt med vores GRATIS Design og Print Online, hvor download ikke er nødvendigt. Det virker til både PC og MAC.

Læs videre og få mere inspiration og gode ideer.

Glædelig jul og godt nytår!

DEN HELT PERSONLIGE JULEHILSEN!

At få og sende julekort er noget helt specielt og en skøn tradition. Ja, det betyder noget særligt, når vi udveksler gode ønsker for julen og det nye år samt ser tilbage på året, der gik. Du kan gøre dine julekort helt personlige ved selv at designe og printe dem. Print kortene på vores fotokortsom du kan printe på din inkjet printer.

Start Design & Print Online her
GØR PAKKEN EKSTRA SMUK!

I rigtig mange butikker og internetshops får man pakket sine gaver rigtig flot og fantasifuldt ind, så hvorfor ikke følge trop og lave et matchende til-og-fra kort eller gavemærkat. Du kan f.eks. bruge en af vores runde hvide etiketter, C6082-10 som vist på billedet. De fås også naturbrun (L7106). Du kan også anvende vores produktmærkat med snor L7137-10, som er lige til at binde på gaven efter print.

Vores visitkort er også ideelle som til-og-fra kort. Til gaven med den rustikke indpakning anbefaler vi vores matte visitkort, C32015. Til gaven i glimmer og glans, vil vores glossy visitkort, C32028 være et flot valg, da printet bliver skinnende flot.

Se hele visitkort sortimentet! !
POTASKE, MANDLER OG EN DEJLIG DUFT!

Overskriften leder naturligt tankerne hen på den dejlige julebag. Den sidste lille finish til julekagerne er en sød etiket til kagedåserne eller glassene med kagerne.

Et flot og skarpt print får du ved at vælge vores QuickDry etiketter. Etiketternes overflade sørger for at blækket øjeblikkeligt absorberes i papiret. I sortimentet finder du bl.a. J8162, som er en aflang etiket med fin plads til både småkagenavn og et sødt jule clip-art. Fremstil dine etiketter med GRATIS Design og Print Online, hvor det både er nemt og enkelt at indsætte tekst og jule clip-arts.

Åbn Design og Print Online her!
DENNE PAKKE NY OG GOD…!

Hvorfor ikke forære din bedste veninde eller bedstemor en sød og dekorativ pude? Vi har lavet et forslag til, hvordan den kan se ud på billedet til venstre. Krone-motivet kan du designe og printe på vores T-shirt transfer til lyse tekstiler, MD1001 og stryge på et pudebetræk.

Vores T-shirt transfers, som også fås til mørke tekstiler MD1003 også den perfekte ide, hvis du er løbet tør for julegaveideer til din far, bror eller bedstefar. Med Averys T-shirt transfers kan du f.eks. lave din helt personlige T-shirt eller kasket til ham. Det er nemt og sjovt.

Læs mere om vores T-shirt transfer her! !
PYNT DINE JULEGAVER MED SKØNNE STICKERS!

Kender du Averys store sortiment af julestickers med de sødeste små guldstjerner, julehjerter, julemænd mv.?

Du kan købe dem hos boghandleren landet over og pynte dine julegaver, julekort og til-og fra kort. Det bliver flot, elegant og, ikke mindst, rigtig personligt.

Se vores forhandlere her!
EN ER GOD, MEN FEM ER FEDERE!

Avery Markers fås i fem forskellige skriftstørrelser lige fra den med den runde, tynde spids 01 til den med stor tyk spids, 05. De fås i farverne sort, rød, grøn og blå.

De er perfekte, når du laver julepynt med børnene eller børnebørnene. Markerne, f.eks. vores 03 Marker, skriver på stort set alle materialer - tykt og tyndt karton, almindeligt papir, træ, metal, glas, blade, kogler mv., hvilket gør dem uundværlige på ’klippe-klistre-dagen’!

Kommer du lidt sent på den med f.eks. til-og-fra kortene, så brug en Avery 01 Marker til at skrive dem i hånden. 01-markeren er i øvrigt også god, når jule-indkøbslisten skal skrives...

Please Enjoy!
   
   
 

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.