Søg
 


Du er her: Home > Projekter og idéer > Jul & Nytår > Gode råd til at finde den helt rette etiket til din julepost

Gode råd til at finde den rette etiket til din julepost

At få julekort er noget helt specielt og en skøn juletradition. Den personlige post betyder noget særligt, både på jobbet og i særdeleshed privat, da vi udveksler gode ønsker for det nye år og ser tilbage på det år, som går på hæld. Mange pakker sendes også til nær og fjern til glæde for dem, vi holder af!

I Averys brede sortiment af adresseetiketter vil du altid finde en etiket, som passer til netop din julepost eller pakke. Vi har etiketter beregnet til at de store forsendelser, etiketter, der holder til alt slags vejr, flotte transparente etiketter til de farvede konvolutter, etiketter, som skjuler gammel tekst på en emballage, så du kan genbruge emballage til din julepakke. Læs nedenfor vores gode råd til, hvordan du vælger den rette etiket.

Du kan designe og printe nemt og hurtigt med vores
GRATIS Design og Print Online. Her finder du også en række jule clip-arts til dine etiketter. Alle clip-arts er naturligvis også gratis.

Vi ønsker dig god fornøjelse, en glædelig jul og et godt nytår!
LØSNINGEN TIL MEGET JULEPOST!

Skal du sende meget julepost ud, f.eks. i firmaregi, og ønsker at anvende laser og farvelaserprinter, anbefaler vi, at du vælger en adresseetiket med QuickPEEL™ funktion. Arket er fremstillet, så det er ekstra nemt at aftage og at påsætte etiketterne, fordi du ikke skal fumle med at få fat i hjørnerne af etiketterne. Det giver en tidsbesparelse på op til 25% af den tid, du bruger, hvis du ikke benytter QuickPEEL™ funktionen. Vil du gerne have firmalogo, firmaadresse, modtageradresse og et juleclip-art på din etiket, er den rette etiket vores L7165 med 8 etiketter på et ark. Den størrelse passer perfekt til en A5 konvolut. Til en mindre konvolut anbefaler vi vores L7160, hvor der er plads til modtageradresse og et juleclipart. Alle vores QuickPEEL™ etiketter er beregnet til laser og farvelaserprint. Du kan designe og printe let og professionelt med vores Gratis Design og Print Online.

Se hele sortimentet med adresseetiketter til breve og konvolutter her.
LØSNINGEN TIL FLOT INKJET PRINT!

Et flot og skarpt print på inkjetprinter får du ved at vælge vores QuickDry etiketter. Etiketternes overflade sørger for at blækket øjeblikkeligt absorberes i papiret. Du kan se hele QuickDry sortimentet her. I sortimentet finder du bl.a. J8162, som er en aflang etiket med fin plads til både modtageradresse og et sødt juleclip-art. Fremstil dine etiketter med GRATIS Design og Print Online, hvor det både er nemt og enkelt at indsætte tekst og jule clip-arts.

Åbn Design og Print Online her.

LØSNINGEN TIL DE FARVEDE KONVOLUTTER

En farvet konvolut er ikke blot eksklusiv, men også én, der skiller sig ud fra mængden. Som vist på billedet, giver det den farvede konvolut et ekstra løft ved at påsætte en af vores transparente etiketter. De transparente etiketter bliver næsten usynlige, når de anvendes på farvede (og også hvide) kuverter. Det får teksten til at fremstå knivskarpt. De findes både til laser og farvelaserprint, f.eks L7560, og til inkjetprint f.eks. J8560.

Se hele sortimentet af transparente etiketter her.
LØSNINGEN TIL PAKKEPOSTEN!

I sne og slud pakken skal ud - og det gerne i god behold, og hvor postbuddet nemt kan læse modtageradressen. Vi har et udvalg af vejrbestandige adresseetiketter, som holder til det meste - og er derfor velegnet, såfremt pakken skal sendes oversøisk. De er fremstillet i et stærkt og holdbart polyester materiale, som kan modstå ekstrem behandling. Teksten på etiketten vil altid være læsbar. Modstandsdygtig overfor f.eks. vand, frostgrader (ned til -20grader) m.v. Til de mindre pakker vil vi anbefale L7993. Til de større pakker vil det være et perfekt valg at anvende L7994. Du kan naturligvis designe og printe Design og Print Online.

Hent Softwaren her.

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her og få inspiration, nyheder, gratis prøver og software.